Leave Your Message
010203

Pusat Produk

Kertas Foto Matte Glossy Premium Kanggo Printer Inkjet Printer LaserKertas Foto Matte Glossy Premium Kanggo Printer Inkjet Printer Laser
016

Kertas Foto Matte Glossy Premium Kanggo Inkjet Pri...

2024-01-04

Kertas foto glossy lan matte minangka jinis kertas khusus sing dirancang kanggo nyetak foto kanthi kualitas dhuwur. Kertas nggilap nduweni permukaan sing mengkilat lan reflektif sing nambah semangat lan kontras gambar sing dicithak, dene kertas matte nduweni non-reflektif, Rampung Gamelan sing ngasilake tampilan sing luwih alus lan luwih tenang. Loro-lorone jinis kertas cocog kanggo nyetak foto lan gambar resolusi dhuwur liyane.

Kertas foto iki kasedhiya kanggo digunakake karo printer inkjet utawa printer laser. Kertas foto inkjet dirancang khusus kanggo nyerep lan nahan tinta, ngasilake gambar sing cetha lan warna-warni kanthi transisi tonal sing lancar. Ing tangan liyane, kertas foto laser dirancang kanggo tahan panas lan aplikasi toner saka printing laser, asil ing asri, prints rinci karo Rampung profesional.

Nalika milih kertas foto kanggo jinis printer tartamtu, penting kanggo mesthekake kompatibilitas kanggo entuk asil cetak sing paling apik. Kajaba iku, pilihan ing antarane kertas nggilap lan matte gumantung saka estetika sing dikarepake lan karakteristik khusus saka gambar sing dicithak.

Kanggo luwih saka 15 taun, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. duwe spesialisasi ing manufaktur lan dagang, entuk pangenalan lan reputasi global sing kuwat. Kita nawakake macem-macem produk berkualitas tinggi, kalebu kertas warna, kertas salinan, kertas termal, kertas self-adhesive, kertas NCR, kertas stok cangkir, kertas kemasan panganan sing dilapisi PE, label termal tongkat, alat tulis & perlengkapan kantor, kertas kerajinan. , sampul buku, produk DIY bocah-bocah, lan bahan cetak. Sampeyan bisa nemokake produk kertas sing nampilake inovasi lan ide kreatif sing dibutuhake ing kene.

ndeleng rincian
01

CASPERG PAPER INDUSTRIAL CO., LTD.

Casperg Paper Industrial Co., Ltd. spesialisasi ing manufaktur kertas lan dagang luwih saka 15 taun lan wis entuk reputasi sing kuat ing saindenging jagad. Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem barang sing berkualitas tinggi, kalebu kertas warna, kertas salinan, kertas termal, kertas self-adhesive, kertas NCR, kertas stok cangkir, kertas kemasan panganan sing dilapisi PE, label termal tongkat, alat tulis & perlengkapan kantor. , kertas kerajinan, sampul buku, produk DIY bocah-bocah, lan bahan cetak. Sampeyan bisa nemokake produk kertas sing nampilake inovasi lan ide kreatif sing dibutuhake ing kene.

Iku seneng reputasi dhuwur ing donya. Waca liyane
Babagan awake dhewe
Proyek Rampung
54
proyek rampung
Desain anyar
32
desain anyar
Anggota Tim
128
anggota tim
Klien Seneng
8
klien seneng

Ulasan pelanggan

Ulasan pelanggan

Kerjasama marem

+
Minangka perusahaan sing melu nggawe kertas lan perdagangan, kita seneng banget karo layanan sampeyan. Produk sing disedhiyakake nduweni kualitas apik, pangiriman pas wektune, rega cukup, lan sikap layanan sing ramah, sing nggawe kita seneng banget bisa kerja sama.

Kerjasama Jangka Panjang

+
Perusahaan kita wis kerja sama karo perusahaan iki sajrone pirang-pirang taun lan kepenak banget karo pengalaman produk lan layanan. Kaping pisanan, kualitas kertas sing diwenehake dening supplier stabil lan dipercaya, nyukupi syarat produk, lan duwe daya saing tartamtu babagan rega.

Pangiriman pas wektune kanggo Produksi

+
Pangiriman ing wektu bisa nyukupi kabutuhan produksi nalika nyedhiyakake metode pangiriman sing fleksibel, sing nggampangake pengaturan produksi.

Daya Produk Kertas Berkualitas

+
Aku banget wareg karo daya saka produk kertas kualitas dhuwur. Kualitas kertas penting banget kanggoku amarga langsung mengaruhi kualitas karya lan uripku. Aku wis nemokake manawa kertas sing berkualitas tinggi ora mung nduweni tekstur sing luwih alus lan luwih nyaman, nanging uga nduweni kinerja sing apik nalika nyetak, nulis, lan kemasan.

warta

Ngomong karo tim kita dina iki

Kita bangga nyedhiyakake layanan sing tepat wektu, dipercaya lan migunani.