Leave Your Message
010203

Центар за производи

Хартија за каса 80mmx80m Термичка хартија Банка болничка машина за печатач Хартија за сметки за супермаркетХартија за каса 80mmx80m Термичка хартија Банка болничка машина за печатач Хартија за сметки за супермаркет
07

Каса хартија 80ммх80м Термичка хартија Банка...

2024-06-12

Термичката хартија е посебен вид хартија што се произведува со обложување на висококвалитетна основна хартија со „термичка обвивка“ (слој кој ја менува бојата чувствителен на топлина). Иако има повеќе од десетина хемикалии кои се користат во овој слој што ја менува бојата, се користат барем следниве соединенија: безбојна боја, која има широк спектар на видови и најчесто се користат флуоресцентни соединенија; развивач кој сочинува помалку од 20% од вкупниот број, најчесто користени се бисфенол и p-хидроксибензоева киселина; засилувач кој сочинува помалку од 10% од вкупниот број, кој содржи соединенија од типот на бензенсулфонамид; полнила кои сочинуваат помалку од 50% од вкупниот број, најчесто користени се калциум карбонат (честички); врзивно средство кое сочинува помалку од 10% од вкупниот број, како што е поливинил ацетат; и стабилизатори како дифенилфталат. Затоа, процесот на производство е тежок и бара високи технички барања.

Види Детали
Термичка налепница Самолеплива етикета Директна термичка етикета ВодоотпорнаТермичка налепница Самолеплива етикета Директна термичка етикета Водоотпорна
09

Термичка налепница Самолеплива етикета Директен...

2024-01-04

Термолепливи етикети, познати и како термички налепници. Овие етикети најчесто се користат во различни индустрии за етикетирање на производи, баркодирање, испорака, пакување и потреби за идентификација. Термолепливите етикети обично се печатат со употреба на методи за термички пренос или директно термичко печатење.


Етикетите може безбедно да се залепат на предвидената површина, обезбедувајќи издржливост и отпорност на фактори како што се вода, масло и гребнатини. Термолепливите етикети доаѓаат во различни материјали, вклучувајќи хартија, синтетички материјали и специјални облоги, што им овозможува да се прилагодат за специфични апликации и средини.


Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
Хартија во боја Уметности Занаети Хартија Повеќебојна градежна хартија Хартија во бојаХартија во боја Уметности Занаети Хартија Повеќебојна градежна хартија Хартија во боја
010

Хартија во боја Уметности Занаети Хартија со повеќе бои Недостатоци...

2024-01-04

Хартија во боја се однесува на хартија што доаѓа во различни живописни бои, што ја прави погодна за различни уметнички и украсни цели. Често се користи за изработка, оригами и други креативни проекти.


Хартијата за уметност и занаетчиство опфаќа широк спектар на типови хартија, како што се градежна хартија, креп-хартија и специјални хартии дизајнирани за различни уметнички потфати. Овие трудови се достапни во низа бои, големини и текстури за да се приспособат на различни креативни потреби.


Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
Топ обложена термичка хартија POS печатач Ролна хартија за касаТоп обложена термичка хартија POS печатач Ролна хартија за каса
011

Топ обложена термичка хартија POS печатач Cash Regis...

2024-01-04

Термичка хартија обложена со врвна облога обично се користи во POS-печатачи и каси. Оваа ролна хартија е дизајнирана да обезбеди висококвалитетно печатење и е погодна за употреба во различни поставки за малопродажба и угостителство. Горниот слој помага да се заштити главата за печатење на печатачот и обезбедува јасно печатење без дамки. Тој е суштински потрошен материјал за бизниси кои бараат ефикасно и сигурно печатење на сметки.


Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
100% чисто оригинално снабдување со хартија за чаши за пулпа ОЕМ бренд100% чисто оригинално снабдување со хартија за чаши за пулпа ОЕМ бренд
012

100% чист оригинален филтер за чаши за хартија Фабрика за снабдување...

2024-01-04

Ние Casperg Paper Industrial Co., Ltd. се гордееме со производството на хартија од чиста каша од дрво што ги задоволува потребите на нашите клиенти ширум светот. Нашата хартија за чаши е разноврсна и може да се користи за правење шолји за кафе, чаши за сладолед, чаши за брза храна и многу повеќе. Вреди да се напомене дека нашиот материјал е нетоксичен, безопасен, без загадување и еколошки, што го прави одличен избор за еколошки бизниси.


Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
Решение за пакување со двојна плоча Добра вкочанетост Одлични својства за печатењеРешение за пакување со двојна плоча Добра вкочанетост Одлични својства за печатење
013

Решение за пакување дуплекс плоча Добра вкочанетост ...

2024-01-04

Дуплекс таблата е вид на картон или картон кој се состои од два слоја, или слоеви, хартија. Слоевите често се од различни степени или квалитети за да обезбедат специфични карактеристики како што се цврстина, вкочанетост или мазност.

Дуплекс плочата најчесто се користи во апликации за пакување и печатење за производи како што се кутии за житарки, кутии за чевли и разни видови картони. Познат е по својата цврстина и способност да ја задржи својата форма, што го прави популарен избор за предмети кои бараат издржливо и привлечно решение за пакување.


Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
Обложен бел картон Апликации за пакување со добра белина и вкочанетостОбложен бел картон Апликации за пакување со добра белина и вкочанетост
014

Обложен бел картон Добра белина и крут...

2024-01-04

Обложениот бел картон е вид на крут и цврст картон кој е обработен со облога за да се подобрат неговите површински својства. Облогата обично се состои од слој од глина или други соединенија, кои се нанесуваат на едната или двете страни на картонот. Овој слој служи за неколку цели, вклучително и подобрување на мазноста, осветленоста и можноста за печатење на картонот, како и подобрување на неговата издржливост.

Најчесто се користи во пакувањето на разни стоки за широка потрошувачка како што се козметика, електроника, прехранбени производи и фармацевтски производи. Неговата разновидност и доверливост го прават претпочитан избор за апликации за пакување каде издржливоста, визуелната привлечност и заштитата на производот се суштински фактори.


Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
Хартија за офсет печатење Професионално печатење Висока белина и вкочанетостХартија за офсет печатење Професионално печатење Висока белина и вкочанетост
015

Хартија за офсет печатење Професионално печатење Hig...

2024-01-04

Хартијата за офсет печатење е тип на хартија специјално дизајнирана за употреба во офсет печатење. Обично се произведува од дрвна маса и други природни влакна и се карактеризира со мазна површина, висока непроѕирност и одлична приемчивост на мастило.


Супериорната можност за печатење и приемливост на мастило го прават погоден за разновиден опсег на апликации за печатење, вклучувајќи списанија, каталози, брошури и промотивни материјали. Неговите постојани перформанси и способност да прикажува висококвалитетни слики и текст гарантираат дека крајниот производ ги исполнува професионалните стандарди.


Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
Премиум сјајна мат фото-хартија за ласерски печатач со инк-џет печатачПремиум сјајна мат фото-хартија за ласерски печатач со инк-џет печатач
016

Премиум сјајна мат фото-хартија за инкџет при...

2024-01-04

Сјајните и мат фото-хартиите се специјализирани типови на хартија дизајнирани за висококвалитетно печатење фотографии. Сјајната хартија има сјајна, рефлектирачка површина што ја подобрува живописноста и контрастот на отпечатените слики, додека мат хартијата има нерефлектирачка, мазна завршница што создава помек, попригушен изглед. И двата вида хартија се идеални за печатење фотографии и други слики со висока резолуција.

Овие фотохартии се достапни за употреба или со инк-џет печатачи или со ласерски печатачи. Фото-хартијата со инк-џет е специјално дизајнирана да апсорбира и задржува мастило, создавајќи остри слики во богато обоени бои со мазни тонски транзиции. Од друга страна, ласерската фото-хартија е дизајнирана да ја издржи топлината и примената на тонер при ласерското печатење, што резултира со јасни, детални отпечатоци со професионална завршница.

При изборот на фото-хартија за специфичен тип на печатач, од клучно значење е да се обезбеди компатибилност за да се постигнат најдобри резултати за печатење. Дополнително, изборот помеѓу сјајна и мат хартија зависи од саканата естетика и специфичните карактеристики на сликите што се печатат.

Повеќе од 15 години, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија, заработувајќи широко распространето признание и силна глобална репутација. Ние нудиме широк спектар на висококвалитетни производи, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали, занаетчиски хартии , корици на книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Види Детали
01

CASPERG PAPER INDUSTRIAL CO., LTD.

Casperg Paper Industrial Co., Ltd. е специјализирана за производство и трговија со хартија повеќе од 15 години и има стекнато силна репутација ширум светот. Ние ги снабдуваме нашите клиенти со широк спектар на висококвалитетни стоки, вклучувајќи хартија во боја, хартија за копирање, термичка хартија, самолеплива хартија, NCR хартија, хартија за чаши, хартија за пакување храна обложена со PE, термички етикети, канцелариски материјал и канцелариски материјали , занаетчиски хартии, корици за книги, детски производи „направи сами“ и материјали за печатење. Овде можете да ги најдете производите од хартија со иновации и креативни идеи што ви се потребни.

Ужива висока репутација ширум светот. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
За нас
Завршени проекти
54
готови проекти
Нови дизајни
32
нови дизајни
Членови на тимот
128
членови на тимот
Среќни клиенти
8
среќни клиенти

Осврти на клиенти

Осврти на клиенти

Задоволна соработка

+
Како компанија која се занимава со производство на хартија и трговија, ние сме презадоволни од вашата услуга. Производот што го дадовте има одличен квалитет, навремена испорака, разумна цена и пријателски однос кон услугата, што не направи многу среќни да соработуваме.

Долгорочна соработка

+
Нашата компанија соработува со оваа компанија долги години и е презадоволна од нејзиното искуство со производите и услугите. Прво, квалитетот на хартијата обезбеден од добавувачот е стабилен и сигурен, ги задоволува нашите барања за производи и има одредена конкурентност во однос на цената.

Навремена испорака за производство

+
Навремената испорака може да ги задоволи нашите производствени потреби додека обезбедува флексибилни методи на испорака, што ги олеснува нашите производствени аранжмани.

Моќта на квалитетните производи од хартија

+
Јас сум многу задоволен од моќта на висококвалитетните производи од хартија. Квалитетот на хартијата ми е многу важен бидејќи директно влијае на квалитетот на мојата работа и живот. Открив дека висококвалитетната хартија не само што има помека и поудобна текстура, туку добро функционира и при печатење, пишување и пакување.

Вести

Разговарајте со нашиот тим денес

Се гордееме со обезбедувањето навремени, сигурни и корисни услуги.