Leave Your Message
010203

Qendra e produkteve

Aplikime për paketim me bardhësi të mirë dhe ngurtësi të kartonit të bardhë të veshurAplikime për paketim me bardhësi të mirë dhe ngurtësi të kartonit të bardhë të veshur
014

Karton i bardhë i veshur me bardhësi të mirë dhe të ngurtë...

2024-01-04

Kartoni i bardhë i veshur është një lloj kartoni i ngurtë dhe i fortë që është trajtuar me një shtresë për të përmirësuar vetitë e saj sipërfaqësore. Veshja zakonisht përbëhet nga një shtresë balte ose përbërje të tjera, të cilat aplikohen në njërën ose të dyja anët e kartonit. Kjo shtresë shërben për disa qëllime, duke përfshirë përmirësimin e butësisë, shkëlqimit dhe printueshmërisë së kartonit, si dhe rritjen e qëndrueshmërisë së tij.

Zakonisht përdoret në paketimin e mallrave të ndryshme të konsumit si kozmetikë, elektronikë, produkte ushqimore dhe farmaceutike. Shkathtësia dhe besueshmëria e tij e bëjnë atë një zgjedhje të preferuar për aplikimet e paketimit ku qëndrueshmëria, tërheqja vizuale dhe mbrojtja e produktit janë konsiderata thelbësore.


Për më shumë se 15 vjet, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. është specializuar në prodhim dhe tregti, duke fituar njohje të gjerë dhe një reputacion të fortë global. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë, duke përfshirë letër me ngjyra, letër kopjimi, letër termike, letër vetëngjitëse, letër NCR, letër rezervë filxhani, letër paketimi të ushqimit të veshur me PE, etiketa termike ngjitëse, artikuj shkrimi dhe zyre, letra artizanale , kopertina librash, produkte DIY për fëmijë dhe materiale printimi. Këtu mund t'i gjeni produktet e letrës me risi dhe ide kreative që ju nevojiten.

Shiko Detail
Letër fotografike mat me shkëlqim premium për printer lazer me printer me bojëLetër fotografike mat me shkëlqim premium për printer lazer me printer me bojë
016

Letër fotografike mat premium me shkëlqim për inkjet pri...

2024-01-04

Letra fotografike me shkëlqim dhe mat janë lloje të specializuara letre të dizajnuara për printim fotografish me cilësi të lartë. Letra me shkëlqim ka një sipërfaqe të shndritshme, reflektuese që rrit gjallërinë dhe kontrastin e imazheve të printuara, ndërsa letra mat ka një përfundim jo reflektues dhe të lëmuar që prodhon një pamje më të butë dhe më të përmbajtur. Të dy llojet e letrës janë ideale për printimin e fotografive dhe imazheve të tjera me rezolucion të lartë.

Këto letra fotografike janë të disponueshme për t'u përdorur ose me printera me bojë ose me printera lazer. Letra fotografike me bojë është projektuar posaçërisht për të thithur dhe mbajtur bojën, duke prodhuar imazhe të mprehta, me ngjyra të pasura me tranzicion të butë tonal. Nga ana tjetër, letra fotografike me lazer është projektuar për t'i bërë ballë aplikimit të nxehtësisë dhe tonerit të printimit me lazer, duke rezultuar në printime të qarta dhe të detajuara me një përfundim profesional.

Kur zgjidhni letër fotografike për një lloj printeri specifik, është thelbësore të sigurohet përputhshmëria për të arritur rezultatet më të mira të printimit. Për më tepër, zgjedhja midis letrës me shkëlqim dhe letrës mat varet nga estetika e dëshiruar dhe karakteristikat specifike të imazheve që printohen.

Për më shumë se 15 vjet, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. është specializuar në prodhim dhe tregti, duke fituar njohje të gjerë dhe një reputacion të fortë global. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë, duke përfshirë letër me ngjyra, letër kopjimi, letër termike, letër vetëngjitëse, letër NCR, letër rezervë filxhani, letër paketimi të ushqimit të veshur me PE, etiketa termike ngjitëse, artikuj shkrimi dhe zyre, letra artizanale , kopertina librash, produkte DIY për fëmijë dhe materiale printimi. Këtu mund t'i gjeni produktet e letrës me risi dhe ide kreative që ju nevojiten.

Shiko Detail
01

CO INDUSTRIAL LETËR CASPERG, LTD.

Casperg Paper Industrial Co., Ltd. është e specializuar në prodhimin dhe tregtimin e letrës për më shumë se 15 vjet dhe ka fituar një reputacion të fortë në mbarë botën. Ne furnizojmë klientët tanë me një gamë të gjerë mallrash me cilësi të lartë, duke përfshirë letër me ngjyra, letër kopjimi, letër termike, letër vetëngjitëse, letër NCR, letër rezervë filxhani, letër paketimi të ushqimit të veshur me PE, etiketa termike ngjitëse, shkrimi dhe furnizime zyre , letra artizanale, kopertina librash, produkte DIY për fëmijë dhe materiale printimi. Këtu mund t'i gjeni produktet e letrës me risi dhe ide kreative që ju nevojiten.

Ajo gëzon një reputacion të lartë në mbarë botën. LEXO MË SHUMË
Rreth Nesh
Projektet e përfunduara
54
projektet e përfunduara
Dizajne të reja
32
dizajne të reja
Anëtarët e ekipit
128
anëtarët e ekipit
Klientë të lumtur
8
klientë të lumtur

Shqyrtimet e klientëve

Shqyrtimet e klientëve

Bashkëpunim i kënaqur

+
Si një kompani e angazhuar në prodhimin e letrës dhe tregtisë, ne jemi shumë të kënaqur me shërbimin tuaj. Produkti që keni ofruar ka cilësi të shkëlqyer, dorëzim në kohë, çmim të arsyeshëm dhe shërbim miqësor, gjë që na ka bërë shumë të lumtur të bashkëpunojmë.

Bashkëpunim afatgjatë

+
Kompania jonë ka shumë vite që bashkëpunon me këtë kompani dhe është shumë e kënaqur me përvojën e produkteve dhe shërbimeve të saj. Së pari, cilësia e letrës e ofruar nga furnizuesi është e qëndrueshme dhe e besueshme, plotëson kërkesat e produktit tonë dhe ka një konkurrencë të caktuar për sa i përket çmimit.

Dorëzimi në kohë për prodhim

+
Dorëzimi në kohë mund të plotësojë nevojat tona të prodhimit duke ofruar metoda fleksibël të dorëzimit, gjë që lehtëson aranzhimet tona të prodhimit.

Fuqia e produkteve cilësore të letrës

+
Jam shumë i kënaqur me fuqinë e produkteve të letrës me cilësi të lartë. Cilësia e letrës është shumë e rëndësishme për mua sepse ndikon drejtpërdrejt në cilësinë e punës dhe jetës sime. Kam zbuluar se letra me cilësi të lartë jo vetëm që ka një strukturë më të butë dhe më të rehatshme, por gjithashtu performon mirë në printim, shkrim dhe paketim.

Lajme

Bisedoni me ekipin tonë sot

Ne krenohemi që ofrojmë shërbime në kohë, të besueshme dhe të dobishme.