Leave Your Message
010203

Puseur produk

Premium Glossy Matte Photo Paper Pikeun Inkjet Printer Laser PrinterPremium Glossy Matte Photo Paper Pikeun Inkjet Printer Laser Printer
016

Kertas Poto Matte Glossy Premium Pikeun Inkjet Pri ...

2024-01-04

Kertas poto herang sareng matte mangrupikeun jinis kertas khusus anu dirancang pikeun nyitak poto kualitas luhur. kertas herang boga ngagurilap, permukaan reflective nu ngaronjatkeun vibrancy tur kontras gambar dicitak, bari kertas matte boga non-reflective, finish lemes nu ngahasilkeun lemes, katingal langkung subdued. Kadua jinis kertas cocog pikeun nyitak poto sareng gambar resolusi luhur anu sanés.

Kertas poto ieu sayogi dianggo sareng panyitak inkjet atanapi panyitak laser. Kertas poto inkjet dirancang khusus pikeun nyerep sareng nahan tinta, ngahasilkeun gambar anu seukeut sareng warna-warni kalayan transisi tonal anu mulus. Di sisi séjén, kertas poto laser dirancang pikeun tahan panas sarta aplikasi toner tina percetakan laser, hasilna garing, prints lengkep jeung finish profésional.

Nalika milih kertas poto pikeun jinis panyitak khusus, penting pisan pikeun mastikeun kasaluyuan pikeun ngahontal hasil percetakan anu pangsaéna. Salaku tambahan, pilihan antara kertas herang sareng matte gumantung kana éstétika anu dipikahoyong sareng ciri khusus gambar anu dicitak.

Pikeun leuwih ti 15 taun, Casperg Paper Industrial Co., Ltd. geus husus dina manufaktur jeung dagang, earning pangakuan nyebar sarta reputasi global kuat. Urang nawiskeun rupa-rupa produk kualitas luhur, kaasup kertas warna, kertas salinan, kertas termal, kertas timer napel, kertas NCR, kertas stock cangkir, PE coated kertas bungkusan dahareun, iteuk labél termal, alat tulis & kantor, kertas karajinan. , panutup buku, produk DIY kids ', jeung bahan percetakan. Anjeun tiasa mendakan produk kertas anu nampilkeun inovasi sareng ideu kréatif anu anjeun peryogikeun di dieu.

nempo jéntré
01

CASPERG PAPER INDUSTRI CO., LTD.

Casperg Paper Industrial Co., Ltd. specializes di manufaktur kertas jeung dagang pikeun leuwih 15 taun sarta geus miboga reputasi kuat sakuliah dunya. Urang nyadiakeun konsumén urang jeung rupa-rupa barang kualitas luhur, kaasup kertas warna, kertas salinan, kertas termal, kertas timer napel, kertas NCR, kertas stock cangkir, PE coated kertas packing dahareun, iteuk labél termal, alat tulis & suplai kantor. , kertas karajinan, panutup buku, produk DIY kids ', jeung bahan percetakan. Anjeun tiasa mendakan produk kertas anu nampilkeun inovasi sareng ideu kréatif anu anjeun peryogikeun di dieu.

Ieu enjoys reputasi luhur sakuliah dunya. MACA DEUI
Tentang Kami
Réngsé Proyék
54
proyék réngsé
Desain Anyar
32
desain anyar
Anggota Tim
128
anggota tim
Klién senang
8
klien senang

ulasan customer

ulasan customer

Kerjasama Wareg

+
Salaku parusahaan kalibet dina papermaking jeung dagang, kami pisan wareg jeung layanan anjeun. Produk anu anjeun nyayogikeun gaduh kualitas anu saé, pangiriman tepat waktu, harga anu wajar, sareng sikep jasa anu ramah, anu ngajantenkeun urang bagja pisan pikeun gawé bareng.

Kerjasama Jangka Panjang

+
Perusahaan kami parantos gawé bareng sareng perusahaan ieu mangtaun-taun sareng wareg pisan ku produk sareng pangalaman jasa na. Anu mimiti, kualitas kertas anu disayogikeun ku supplier stabil sareng dipercaya, nyumponan sarat produk urang, sareng gaduh daya saing tina segi harga.

Pangiriman Timely pikeun Produksi

+
Pangiriman waktos tiasa nyumponan kabutuhan produksi urang bari nyayogikeun metode pangiriman anu fleksibel, anu ngagampangkeun pangaturan produksi urang.

Kakuatan Produk Kertas Kualitas

+
Kuring wareg pisan ku kakuatan produk kertas kualitas luhur. Kualitas kertas penting pisan pikeun kuring sabab langsung mangaruhan kualitas padamelan sareng kahirupan kuring. Kuring geus manggihan yén kertas kualitas luhur teu ngan ngabogaan tékstur lemes jeung leuwih nyaman, tapi ogé ngalaksanakeun ogé dina percetakan, tulisan, jeung bungkusan.

warta

Ngobrol jeung tim urang kiwari

Kami bangga dina nyayogikeun jasa anu pas, dipercaya sareng mangpaat.